Miért is jó a kukoricás melegszendvics?

Itt most mindent megtudhatsz...

hozzávalók 1 főre
  • 1 db zsemle
  • sós Rama
  • 20%-os tejföl (ízlés szerint)
  • 4 szelet csípős szalámi
  • 1-2 szelet bármilyen sonka
  • 4 szelet Pannónia sajt
  • lilahagyma (ízlés szerint)
  • hegyes erőspaprika (ízlés szerint)
  • 2 ek konzervkukorica
  • kevés napraforgó olaj





Elkészítés:
  1. A zsömlét kettévágjuk, mindkét felét megkenjük margarinnal és tejföllel.
  2. Az egyik fél zsömlére szalámit teszünk, majd 2 szelet sajtot (reszelt sajttal is jó), vékony szeletekre vágott erőspaprikát és lilahagymát.
  3. A másik zsömlefélre sonkát és ugyanolyan sorrenben, mint a szalámis esetében, a többi hozzávalót is ráhalmozzuk.
  4. Nagyon kevés olajon megfuttatjuk a kukoricát, és forrón a zsömlék tetejére kupacoljuk. Boldogan nyammogva megesszük, közben szalvétával sűrűn törölgetjük a szánk sarkát. :-)




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 2
Tegnapi: 1
Heti: 18
Havi: 2
Össz.: 12 544

Látogatottság növelés
Oldal: Elkészítés
Miért is jó a kukoricás melegszendvics? - © 2008 - 2024 - kukoricamelegszenya.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »